logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

 

Blog

5 Trucuri esentiale pentru curatenia perfecta

Suntem mereu în criză de timp – iar când vine vorba de curățenia de acasă, mereu omitem micile detalii legate de elementele de inox și metal din băi sau bucătării.

Astăzi vă propunem câteva trucuri care te ajută să ajungi la rezultatele dorite, mai repede. În plus , pe lângă timpul câștigat ai parte și de rezultate foarte bune folosind produse la îndemână.

1. Folosește lămâia pentru a îndepărta petele de pe inox. Taie o lămâie pe jumătate , și curat ă calcarul cu ușurință din baie sau bucătărie. Iar dacă pudrezi lămâia cu sare, este și mai ușor.
2. Igienizarea țevilor de scurgere. Un amestec de oțet și o felie de lămâie, simplu nu? Le congelam și le folosim la nevoie. Dezinfectează țevile în profunzime și oferă un miros fresh.

3. Bicarbonat de sodiu alimentar, folosit pentru igienizarea canapelei, saltelei și a altor elemente din locuința ta cu suprafețe textile. Trebuie doar să pulverizezi bicarbontul pe suprafață respectivă și apoi să aspiri. Simplu și eficient!

4. Gata cu talpă fierului de călcat afectată de timp și diverse accidente. Plimbă fierul pe un pat de sare și o să rămâi uimit/ă de cum arată după. Talpa fierului tău de călcat va fi din nou ca nouă.

5. Cea mai simplă metodă de curățare a capului de duș. Într -o pungă de plastic punem 200 ml de oțet , o legăm de capul dușului (cum vedeți și în imagine ), iar apoi o închidem ermetic. Lăsăm soluția să acționeze pentru câteva ore, chiar peste noapte pentru un rezultatul mult dorit.

Ce spuneți? Simplu și ieftin, nu?

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Analytics

Colectarea de informații despre folosirea de către dvs. a conținutului și combinarea cu informațiile colectate anterior, în scopul măsurării, al înțelegerii și al raportării folosirii de către dvs. a serviciului. Aceasta nu include Personalizarea, anume colectarea de informații despre utilizarea de către dvs. a acestui serviciu, în scopul personalizării ulterioare a conținutului și/sau a materialelor publicitare destinate dvs. în alte contexte, de exemplu, în alte servicii, precum site-uri sau aplicații.

_ga