logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

 

Blog

Lista de verificare pentru alegerea celui mai bun serviciu de curatenie

Serviciile de curățenie sunt la modă de ceva vreme, toată lumea considerându-le o soluție economică bună pentru a menține spațiile de birouri sau propria locuința curate și ordonate. Serviciile tradiționale de curățenie încep să piardă teren în față firmelor profesionale, care au angajați calificați. Task-urile îndeplinite la timp și profesionalismul experților în domeniu reprezintă încă un beneficiu al acestor servicii. Așadar, este imperativ să alegeți cea mai bună firma de curățenie ajutându-vă de următoarea lista de verificare. Odată ce ați bifat toate lucrurile de mai jos, puteți fi siguri că aveți parte de un serviciu de curățenie de înaltă calitate.

Tipul serviciului

Nu toate serviciile de curățenie sunt la fel. Chiar dacă sunteți în căutarea unui astfel de serviciu pentru birouri sau spații comerciale, trebuie să căutați exact ceea ce se potrivește cerințelor dumneavoastră. Așadar, trebuie să analizați foarte bine tipul serviciului pe care îl solicitați. Tocmai după ce ați stabilit tipul serviciului, puteți caută o firma de curățenie. Puteți avea anumite cerințe, precum curățarea covoarelor sau curățarea sub presiune, și nu toate firmele de curățenie birouri pot oferi aceste tipuri de servicii.

Licența și garanția

Odată ce ați stabilit toate necesitățile pentru serviciul de curățenie dorit, trebuie să verificați licența firmei pe care urmează să o contractați. Este în interesul dumneavoastră să faceți acest lucru. Garanția oferită de către compania dumneavoastră și a angajaților poate fi diferită, așa că insistați să vedeți actele originale.

Referințe

Review-urile sau referințele despre firma de curățenie trebuie avute în vedere. Cel mai bine ar fi să-i întrebați despre ultima locație în care au realizat servicii de curățenie și, eventual, să vedeți personal acest loc și să analizați calitatea lucrării.

Intervalul de timp

Atunci când vă bazați pe o firmă de curățenie pentru birouri sau spații comerciale trebuie să vă asigurați că sunt punctuali și realizează toate sarcinile de curățenie la timp, pentru un spațiu curat și ordonat.

Contractul

Odată ce v-ați hotărât cu ce firma veți lucra, trebuie să încheiați un contract. Termenii și condițiile serviciilor, frecvența cu care se vor realiza serviciile, costurile pentru eventuale sarcini extra și toate tipurile de sarcini care au legătură cu serviciul de curățenie ar trebui stipulate și evidențiate în contractul pe care îl veți încheia.

Cu siguranță că se mai pot adaugă și alte lucruri acestei liste de verificare, însă cele menționate mai sus sunt necesare și ar trebui să țineți cont de fiecare aspect înainte de a contracta o firma de curățenie.

Sursă foto: www.professionalcarpetcleaninglosangeles.com

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Analytics

Colectarea de informații despre folosirea de către dvs. a conținutului și combinarea cu informațiile colectate anterior, în scopul măsurării, al înțelegerii și al raportării folosirii de către dvs. a serviciului. Aceasta nu include Personalizarea, anume colectarea de informații despre utilizarea de către dvs. a acestui serviciu, în scopul personalizării ulterioare a conținutului și/sau a materialelor publicitare destinate dvs. în alte contexte, de exemplu, în alte servicii, precum site-uri sau aplicații.

_ga