logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

 

Servicii

Oferim un pachet integrat de servicii de curățenie care să răspundă celor mai diverse cerințe în materie de  curățenie: zilnică, periodică și industrială (spălare /măturare mecanizată).

 

Lucrăm de peste 20 de ani în domeniu și avem o echipă de bază de peste 300 de angajați calificați, pregătiți să se adapteze dinamicii propriei voastre afaceri. Împreună cu clienții noștri, stabilim un program de curățenie adaptat nevoilor lor, cu echipe la punct fix sau echipe mobile, în funcție de suprafață și cerințe specifice.

 

Folosim metode, produse de curăţenie şi maşini profesionale, specifice fiecărui tip de suprafaţă/ activitate. Pachetul nostru de bază include:

Servicii de curățenie zilnică/ periodică pentru birouri și spații cu suprafețe extinse (minimum 1.000 m2).

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Analytics

Colectarea de informații despre folosirea de către dvs. a conținutului și combinarea cu informațiile colectate anterior, în scopul măsurării, al înțelegerii și al raportării folosirii de către dvs. a serviciului. Aceasta nu include Personalizarea, anume colectarea de informații despre utilizarea de către dvs. a acestui serviciu, în scopul personalizării ulterioare a conținutului și/sau a materialelor publicitare destinate dvs. în alte contexte, de exemplu, în alte servicii, precum site-uri sau aplicații.

_ga