logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

 

Sustainabilitate

Politica de mediu a companiei vine în întâmpinarea celor mai actuale reglementări cu o abordare care ne-a plasat mereu în topul celor mai performante afaceri de acest tip.

Pentru mulți sustenabilitatea e un concept care dă bine. Pentru noi e o necesitate fără de care nu ne putem desfășura activitatea zilnică. Dacă noi nu avem grijă de mediul în care trăim, nimeni nu va avea grijă. Suntem, prin forța lucrurilor, paznicii unui mediu curat. De aceea  DAROM are o politică extrem de exchilibrată în ceea ce privește practicarea serviciilor curente într-un regim sustenabil și prietenos cu mediul înconjurător. Compania noastră are cele mai noi certificări în domeniu, pentru o activitate în armonie cu mediul înconjurător. Politica de mediu a companiei vine în întâmpinarea celor mai actuale reglementări cu o abordare care ne-a plasat mereu în topul celor mai performante afaceri de acest tip.

Produsele folosite de noi în serviciile de curățenie sunt sustenabile – alegem cele mai eficiente produse de curățenie, care au un miros plăcut, care nu afectează suprafețele și nu lasă urme. Utilajele pe care le folosim sunt sustenabile – gradul de poluare este extrem de scăzut. Reciclarea e în centrul activităților noastre – avem personal specializat în strategia managementului deșeurilor și o rețea de parteneri cu care colaborăm pentru  tratarea adecvată a deșeurilor. Prevenim poluarea solului, aerului şi apelor prin gestionarea corectă şi selectivă a deşeurilor.