logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

 

Aprovizionare consumabile

Probabil cea mai prețioasă resursă a ta este timpul. Știm, și noi ne confruntăm cu aceleași provocări. Prin departamentul propriu de Achiziții/ Logistică, DAROM asigură un serviciu de aprovizionare rapid, acoperind o gamă variată de nevoi.

Datorită contractelor de lungă durată cu furnizorii noștri, parteneri de prestigiu în domeniul achizițiilor de produse specifice pentru companii, oferim o gamă largă de produse de calitate, atât pentru protocol (apă, cafea, fructe etc.), pentru grupurile sanitare (săpun lichid, hârtie prosop, hârtie igienică  etc.), cât şi produse electrice, chimice sau unelte.

La solicitarea clienților noștri, pregătim și livrăm produse specifice pentru ocazii speciale: coşuri cadou personalizate, aranjamente florale şi aranjamente specifice sărbătorilor pascale sau sărbătorilor de iarnă.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Analytics

Colectarea de informații despre folosirea de către dvs. a conținutului și combinarea cu informațiile colectate anterior, în scopul măsurării, al înțelegerii și al raportării folosirii de către dvs. a serviciului. Aceasta nu include Personalizarea, anume colectarea de informații despre utilizarea de către dvs. a acestui serviciu, în scopul personalizării ulterioare a conținutului și/sau a materialelor publicitare destinate dvs. în alte contexte, de exemplu, în alte servicii, precum site-uri sau aplicații.

_ga