logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

 

Despre noi

În anii 1990 a deveni antreprenor era o provocare fără margini – ca și cum te-ai arunca în gol fără parașută sau plasă de siguranță.

DAROM a fost de la bun început un business bazat pe muncă, determinare, respect și valorizare. Determinarea de a face din serviciile de curățenie un model de profesionalism – remarcabile prin calitatea deplină a serviciilor prestate. Respect pentru oameni și față de echipă. Valorizare pentru dedicare și munca susținută.

20 de ani mai târziu putem spune cu mândrie despre noi că am reușit. Avem un portofoliu de clienți extrem de variat, iar cu o parte din ei colaborăm încă de la început. Credem în  parteneriate pe termen lung și asta ne definește abordarea pe piață.

DAROM este o companie care a crescut constant, ajungând la peste 300 de angajați care în proporție de 85% au rămas alături de noi în ultimul deceniu – retenție de personal la nivel maxim datorită policitilor bazate pe respect pe care le practicăm.

Am evoluat constant și ne-am diversificat serviciile ca să oferim astăzi, pe lângă serviciile de curățenie (întreținere zilnică, spălare mochete și suprafețe vitrate, mentenanță tehnică), un set complex de servicii specializate în resurse umane pentru protocol.

Viitorul e al nostru – împreună

Serviciile DAROM vă propun o abordare unică în materie de curățenie și administrare birouri și clădiri. Apelează la serviciile noastre de curățenie zilnică/ periodică/ dedicată a spațiilor de lucru (birouri și industriale) și ai posibilitatea externalizării și altor tipuri de servicii.

Selectăm și angajăm oamenii adaptați nevoilor tale și avem grijă ca propria ta echipă să se bucure de cel mai prietenos mediu de lucru – impecabili în toate privințele.

  1. Am pus bazele DAROM, o companie mică dar pregătită să abordeze cu profesionalism piața serviciilor de curățenie.

  2. Peste 150 de angajați și determinarea de a crește în continuare. Ne-am adaptat la standardele Uniunii Europene în materie de servicii de curățenie și am inclus serviciile de achiziții materii prime.

  3. Ne-am adaptat nevoilor clienților noștri și oferim inclusiv servicii de recepție, secretariat și protocol partenerilor noștri care optează pentru externalizarea acestei resurse.

  4. Asigurăm servicii de curățenie și servicii adiacente pentru clienți din București, Sibiu, Iași, Cluj, Târgoviște și continuăm să ne extindem.

  5. Am înțeles că cea mai mare satisfacție a noastră vine din mulțumirea clienților care au rămas alături de noi și loialitatea colegilor noștri care sunt mândri că îmbracă uniforma DAROM. Pentru oameni. Și un aer mai curat.